Du kan gjøre mye ut av en flaske vin

Trenger du et gavetips som passer til så å si alle, så er en god flaske vin et trygt valg og en sikker vinner. Her vil det komme noen tips på hvordan du kan forvandle en vanlig vinflaske til en spennende og unik gave.

  • Gjør noe mer ut av vinflasken, bind et pent bånd rundt flasken og legg med et kort med omtenksomme ord.
  • Lag din egen etikett, det skal ikke mye jobb til i et bildebehandlingsprogram for å lage din egen tilpassede vinetikett. Her får du raskt en gave som virkelig vil bli satt pris på. Få med navn og fødselsåret til jubilanten og lim etiketten forsiktig over den originale. Et bra tips er å gjøre etiketten litt større en den som allerede er på flasken, på den måten kan du lime den over, og det er fortsatt mulig å ta den vekk for å finne ut av hva det er man egentlig drikker. Klikk på denne lenken for å laste ned en photoshopmal til din vinetikett. Skriv også ut etiketten på gammelt tykt papir for best resultat.
  • Om du føler at en vinflaske ikke er nok er det bare å ta turen innom en kjøkkenbutikk for å kjøpe temperaturmåler, vin-opptrekker eller annet fint tilbehør til vinflasken din.

Gavetipset er en sikker vinner til både kjærester, foreldre samt gode venner.